Tombo Ati

Situs: liriknasyid.com
Album: Di Dalam 'Beat'nya Tetap Ada Cinta
Munsyid: Suara Persaudaraan
Tombo ati iku limo sakwernane
Kaping pisan moco Qur'an sak maknane
Kaping pindo sholat wengi lakonono
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
Kaping papat weteng iro ingkang luwe
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe
Sakwijine sopo biso ngalakoni
Insya Alloh Hutaala ngijabahi
01/09/2004   ambil lirik   4279 klik

Nasyid yang mungkin berhubungan:...
Dikau Dialog Dua Hati Indahnya Alam Cinta Ayo Mengaji Basmalah