Pilar Islam

Situs: liriknasyid.com
Munsyid: Cahaya Voice
Hayu Urang Ngaramalkeun
Rukun Islam Anu Lima
Ngatur Urang Sarerea
Keur Hirup Di Dunya

Rosul Nujadi Tauladan
Eta nu jadi panutan
Anjeuna nu tus micinta
kasadaya umatna

reff;
Anu kahijina ngucapkeun syahadat
Nukadua NEGAKEUN SHALAT
Anu katiluna ngaluarkeun zakat
Kaopatna KUDU PUASA
anu kalimana kudu munggah haji
Mun kawasa DIJALANA

Hayu urang babarengan
Ngamalkeun agama islam
Sangkan urang kalaksana
Bagja dunia akheratna

Back to Reff........
Pengirim : Irlin
15/01/2011   ambil lirik   6424 klik

Nasyid yang mungkin berhubungan:...
Tuhan Kemuliaan Cinta Raja