a . b . c . d . e . f . g . h . i . j . k . l . m . n . o . p . q . r . s . t . u . v . w . x . y . z . all

Pilar Islam

Album :
Munsyid : Cahaya Voice
http://liriknasyid.com


Hayu Urang Ngaramalkeun
Rukun Islam Anu Lima
Ngatur Urang Sarerea
Keur Hirup Di Dunya

Rosul Nujadi Tauladan
Eta nu jadi panutan
Anjeuna nu tus micinta
kasadaya umatna

reff;
Anu kahijina ngucapkeun syahadat
Nukadua NEGAKEUN SHALAT
Anu katiluna ngaluarkeun zakat
Kaopatna KUDU PUASA
anu kalimana kudu munggah haji
Mun kawasa DIJALANA

Hayu urang babarengan
Ngamalkeun agama islam
Sangkan urang kalaksana
Bagja dunia akheratna

Back to Reff........

Pengirim : Irlin

--------------------------------------------------------------------------------
Dapatkan lirik-lirik nasyid di http://www.liriknasyid.com
eXpresi PENYEGARAN diri
--------------------------------------------------------------------------------
[submit 15/01/2011] . [ambil lirik] . [4785 klik]






Ada 2 Komentar terhadap lirik "Pilar Islam"

Silahkan mengisi komentar



«-- Ketik : bismillah •

  • 17/09/2013 11:50:13 sagara dari ciamis:
    saya mau download lagunya.dimanA ?a?? \"??
  • 17/09/2013 11:49:12 sagara dari ciamis:
    saya mau download lagunya.dimanA ?a?? \"??